Winter ILD school

Winter ILD 22-25 januari 2024


De groep zit vol!

Wilt u op de reservelijst, stuur dan een mail naar info@morganiseren.nl.

 

Graag nodigen wij u uit voor de Winter ILD School 2024. De nadruk van deze cursus ligt op de multidisciplinaire samenwerking. Longartsen, radiologen, pathologen en een internist-immunoloog zullen een overzicht geven van de meest voorkomende interstitiële longziekten. Er zal ingegaan worden op de etiologie van ziektebeelden, de relatie met de pathologie en radiologie en natuurlijk de klinische presentatie, diagnostiek en nieuwe behandelingsmogelijkheden. Met nieuwe richtlijnen en behandelopties voor progressieve fibrose, systemische sclerose en een aantal zeldzame longziekten is er veel te bespreken en uitgebreid ruimte voor discussie.

Wij stimuleren u dan ook om samen met uw team van longarts, patholoog, reumatoloog en radioloog te komen. De cursus zal bestaan uit lezingen en oefenen met radiologie en pathologie in interactieve sessies. Daarnaast nodigen wij u van harte uit om eigen casuïstiek in te brengen.

Wij kijken uit naar een inspirerende cursus en verwelkomen u graag in Davos.

 

Omdat we de laatste jaren ervaren dat bijna alle deelnemers in het Sunstar hotel logeren hebben we besloten dat we u een pakketprijs aanbieden voor deze cursus, zodat u in totaliteit gunstiger uitkomt dan dat u alles los gaat boeken.
Zie kosten /accreditatie/ annulering